WarehousingBanner

Logistieke dienstverlener in Bergen op Zoom

Van Dorst Logistic Services is een logistieke dienstverlener in Bergen op Zoom, vlak bij Roosendaal. Ons magazijn van 35.000 vierkante meter is centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. Dit maakt het de ideale uitvalsbasis voor al uw transport naar het binnen- en buitenland. Daarnaast zijn we u graag van dienst met overige activiteiten op het gebied van logistiek in regio Bergen op Zoom en Roosendaal.

Dé allround logistieke dienstverlener in Bergen op Zoom, vlak bij Roosendaal

Als allround logistieke dienstverlener in regio Bergen op Zoom en Roosendaal regelen we graag uw logistiek proces van A tot Z. Zo kunt u bij ons terecht voor de import en export van uw goederen via zowel flexicontainers als tautliners. Ons magazijn is 24 uur per dag en zeven dag per week toegankelijk en is beveiligd door middel van videobewaking en een inbraakalarm conform de TAPA C-eisen. Bovendien is hier al het materieel aanwezig om overige activiteiten binnen uw logistiek proces te verzorgen, zoals:

  • Uitvoerige kwaliteitscontrole van uw goederen
  • Labelling en stickering van verpakkingen
  • Palletisering en sealen van zendingen

Mogelijkheden tot cross docking voor een efficiënte goederenstroom

In ons magazijn in Bergen op Zoom, vlak bij Roosendaal, bieden we ook mogelijkheden tot cross docking aan binnen het logistiek proces. Uw zending wordt ontvangen in ons warehouse en vervolgens klaargemaakt voor distributie. Als professionele, logistieke dienstverlener in regio Bergen op Zoom en Roosendaal stuffen en strippen we zeecontainers zelf. Zo arriveren uw goederen snel en efficiënt op hun eindbestemming. 

Schakel ons in als uw partner in logistiek nabij Roosendaal

Zoekt u naar een ervaren, logistieke dienstverlener in Bergen op Zoom, in de buurt van Roosendaal? Door de jaren heen heeft ons transportbedrijf diverse logistieke projecten uitgevoerd in zowel binnen- als buitenland. U kunt bij ons terecht voor een maatwerkoplossing voor ieder logistiek project en voor zowel transport als opslag. Bespreek uw wensen door telefonisch contact met ons op te nemen via 0164 – 26 59 30 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor buitenissige afmetingen en afgelegen locaties vinden we voor u de juiste aanpak!