WarehousingBanner

Warehouse voor uw logistiek in Bergen op Zoom

Van Dorst Logistics levert Warehousing

Wanneer u een warehouse zoekt voor de opslag van uw goederen of voor een ander logistiek proces, is Van Dorst Logistic Services uit Bergen op Zoom, nabij Roosendaal, u graag van dienst. De opslag van goederen in een warehouse voor of na het transport, hoe moeilijk kan het zijn? Afhankelijk van de soort, hoeveelheid en diversiteit van uw goederen, best ingewikkeld! De vele aanvullende eisen maken warehousing tot een service die u het best overlaat aan een specialist. Wij bieden u de benodigde expertise en het juiste materieel. Bespaar uzelf de kopzorgen en laat onze dienstverlening aansluiten op uw logistiek proces en het transport in ons warehouse.

Een warehouse voor elk logistiek proces in Bergen op Zoom, nabij Roosendaal

Er zijn veel zaken die een rol spelen bij de opslag van uw goederen in een warehouse: de juiste afhandeling van first in/first out, lotnummers of batchverwerking bij orderpicking en voorraadbeheer bijvoorbeeld. In Bergen op Zoom, nabij Roosendaal, beschikken wij over een warehouse van meer dan 35.000 vierkante meter, waar we u graag assisteren met alle onderdelen van uw logistiek proces. Het warehouse is bovendien centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen en voorzien van voldoende ruimte voor palletstellingen en vrije stapeling van pallets voor of na het transport. De gebouwen zijn daarnaast deels ingericht als public warehouse en deels als dedicated warehouse. Het totale magazijn is aangewezen als douane-entrepot-C, voorzien van videobewaking (intern en extern) en een inbraakalarm conform de TAPA C-eisen. Met onze service op het gebied van warehousing kunt u er dus zeker van zijn dat uw goederen veilig opgeslagen worden.

Maak gebruik van onze overige diensten voor uw logistiek proces

In aanvulling op de mogelijkheden tot opslag in ons warehouse, bieden we ook overige diensten aan om uw transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een professionele kwaliteitscontrole en het verpakken, labelen en stickeren van uw goederen. Wilt u uw goederen direct laten verzenden naar een volgende bestemming? Dan biedt ons magazijn over voldoende mogelijkheden voor cross docking-activiteiten, zoals:

  • Stuffen en strippen van zeecontainers
  • Kwaliteitscontrole van uw goederen
  • Palletiseren en sealen van pallets

Ontdek de mogelijkheden van onze service omtrent warehousing

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw logistiek proces van ons warehouse in Bergen op Zoom, nabij Roosendaal? Alle details kunt u rustig nalezen in onze informatiebrochure over onze service op het gebied van warehousing. Deze vraagt u eenvoudig aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bovendien is Van Dorst Logistic Services ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen via 0164 – 26 59 30.