FlextainerBanner

Flex transport

Met een flex container van Van Dorst Logistic Services, gevestigd in Bergen op Zoom, maakt u vloeistoffen in bulk geschikt voor ‘gewoon’ transport in een standaard 20 ft container. In vergelijking met regulier transport biedt dit vele voordelen. Als logistieke dienstverlener met uitgebreide expertise in flex transport, vertellen we u graag meer over dit kostenbesparende systeem!

De voordelen van het flex transport van ons bedrijf in Bergen op Zoom

Een flex container van Van Dorst Logistic Services uit Bergen op Zoom is geschikt voor het transport van allerlei vloeistoffen en (plastic) korrels. Het systeem is beschikbaar vanaf 10.000 tot 24.000 liter. Doordat u de vloeistoffen en korrels in een standaard container vervoert, bespaart u op de transport- en de schoonmaakkosten van een tankcontainer. Een flex container kan ook dienen als vervanging van vervoer met drums of big bags. De handlingkosten en de kans op schade verminderen dan aanzienlijk. Het flex containersysteem is gemaakt van lichte kunststof. Dankzij het flex transport van ons bedrijf in Bergen op Zoom kunt u dus ook nog eens meer liters vervoeren per container.

Vraag onze brochure aan voor meer informatie over ons containersysteem

Wilt u meer weten over dit systeem of wilt u een proefzending doen? Dat kan, want wij zijn gecertificeerd als flex container specialist. We prepareren de container voor u en brengen het systeem aan volgens de specificaties. Ons transportbedrijf doet het werk, u profiteert van de voordelen! Alle details kunt u rustig nalezen in onze informatiebrochure over flex containers. Deze is aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem bovendien gerust contact met ons op via 0164 – 26 59 30 om de mogelijkheden te bespreken.

Image
Image