WarehousingBanner

Cross Docking

Ons magazijn van 35.000 vierkante meter biedt voldoende ruimte en faciliteiten voor diverse cross docking services. Cross docking bestaat uit het ontvangen van grote partijen aan goederen, die we vervolgens herverdelen voor distributie. Van Dorst Logistic Services neemt ook graag overige activiteiten op het gebied van cross docking uit handen: uw logistiek proces coördineren, bulkzendingen palletiseren, verpakkingen opnieuw labelen of simpelweg kortdurende opslag, het kan allemaal!

Onze cross docking services zijn gericht op logistiek én distributie

Wanneer u goederen verzendt naar het binnen- of buitenland, wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk hun plaats van bestemming bereiken. Onze activiteiten op het gebied van cross docking, die zijn gericht op zowel logistiek als distributie, bieden hierin uitkomst. Met deze cross docking services optimaliseert u de distributie van uw goederen en bespaart u bovendien op de hoge kosten van een opslagruimte. Door de snelle doorstroom blijft uw voorraad namelijk zo klein mogelijk. Wij ontzorgen u graag in een gedeelte van of in uw gehele logistiek proces. Dit doen wij vanuit ons magazijn in Bergen op Zoom, dat op een steenworp afstand gelegen is van de snelwegen naar Rotterdam en Antwerpen.

Reken op onze expertise op het gebied van containertransport

Ook wanneer de distributie van uw goederen is geregeld via containers, kunt u rekenen op onze cross docking services en uitgebreide expertise op het gebied van logistiek. Dankzij onze jarenlange ervaring in het containertransport en de aanwezigheid van geschikt materieel, is het stuffen en strippen van zeecontainers geen enkel probleem. Bovendien is het extra handig dat wij zelf containers kunnen op- en afzetten, waardoor containerchassis efficiënter kunnen worden ingezet. Daarnaast bieden wij vele mogelijkheden tot value added logistics.

Informeer naar onze mogelijkheden voor uw project

Heeft u een speciale klus en kunt u hierbij externe hulp gebruiken van een fullservice-transportbedrijf? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van cross docking en vinden de juiste aanpak voor zowel de logistiek als distributie van uw goederen. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 0164 – 26 59 30 of door te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of het nu gaat om buitenissige afmetingen, afgelegen locaties in binnen- of buitenland, zon- en feestdagen, extra snel of misschien wel extra langzaam; Van Dorst Logistic Services regelt het!