ContainersBanner

Containertransport

Van Dorst verzorgt tevens containertransport!

In het verlengde van onze warehousing-activiteiten kunt u ook bij ons terecht voor uw containertransport. Zo verzorgen wij graag uw trucking van en naar de zeehavens. Hiervoor beschikt Van Dorst Logistic Services over eigen trekkend materieel en containerchassis voor alle type containers. Bovendien hebben wij een tiental speciale containerchassis beschikbaar. Laat u ontzorgen door uw volledige containervervoer over te laten aan een deskundig transportbedrijf uit Bergen op Zoom!

Al uw containertransport verloopt veilig en volgens de wettelijke normen

Met onze uitschuifbare chassis kunnen wij zwaarbeladen 20 ft containers (tot 30 ton) veilig en volgens de wettelijke normen vervoeren. Behalve voor 20 ft containers zijn de chassis ook geschikt voor 40 en 45 ft containers. Twee 20 ft containers tegelijk vervoeren kan natuurlijk ook. Al het materiaal is standaard ADR-uitgerust en onze chauffeurs beschikken over de juiste papieren. Met ons fullservice-transportbedrijf in Bergen op Zoom bent u er daarom zeker van dat uw containervervoer deskundig verloopt.

Laat u ontzorgen in de douaneafhandeling, administratieve- en financiële zaken

Wij verzorgen niet alleen containertransport, maar desgewenst nemen wij u ook de douaneafhandeling uit handen. De medewerkers van ons bedrijf uit Bergen op Zoom zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van containervervoer, waardoor de juiste documenten snel worden opgesteld. Ook regelen wij graag de administratieve- en financiële zaken met de rederij voor u. Bovendien breidt u het containertransport eenvoudig uit met onder andere de volgende logistieke diensten:

  • Opslag van uw goederen in ons warehouse met 30.000 vierkante meter opslagruimte.
  • Kwaliteitscontrole tijdens zowel de inslag als uitslag van uw goederen.
  • Verpakken, labelen en stickeren met barcode.
  • Palletiseren en sealen van pallets in plastic.

Vraag de brochure aan voor meer informatie over containervervoer

Wij bieden u graag een volledige dienstverlening op het gebied van transport, maar ook crossdocking-activiteiten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van containervervoer door Van Dorst Logistic Services uit Bergen op Zoom? Vraag de brochure aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact met ons op via 0164 – 26 59 30. We helpen u dan graag verder met een maatwerkoplossing voor uw containertransport.