Transport in Bergen op Zoom

Optimale logistieke dienstverlening

Centrale ligging

35.000 m² aan magazijn

Zoekt u naar een dienstverlener met uitgebreide expertise op het gebied van transport in regio Bergen op Zoom en Roosendaal? Van Dorst Logistic Services is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor transport via containers en tautliners, zowel naar het binnen- als buitenland. Wij zijn u graag van dienst in ons centraal gelegen magazijn in Bergen op Zoom. U laat zich ontzorgen in de import en export van uw goederen of schakelt ons in om uw gehele logistiek proces uit handen te nemen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Uw partner op het gebied van transport in Bergen op Zoom, vlak bij Roosendaal

Als professioneel transportbedrijf in Bergen op Zoom, vlak bij Roosendaal, assisteren we u met het transport van uw goederen naar zelfs de meest afgelegen locaties, flex transport of regelen we de trucking van uw containers. In ons magazijn van wel 35.000 vierkante meter beschikken we over alle ruimte en trekkend materiaal om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U kunt bij ons ook terecht voor het transport van buitenissige afmetingen en voor het vervoer van containers tot dertig ton. Ons materieel is bovendien geschikt voor elk type container van 20, 40 of 45 ft. Wanneer u uw transport laat uitvoeren door ons transportbedrijf in regio Bergen op Zoom en Roosendaal, bent u er zeker van dat dit volgens de ADR-wetgeving gebeurt en dat wij over de juiste documenten beschikken.

trucks
transport

Ontdek alle mogelijkheden van ons transportbedrijf nabij Roosendaal

Naast onze dienstverlening op het gebied van transport, laat u ook de opslag van uw goederen met een gerust hart over aan ons transportbedrijf in Bergen op Zoom, vlak bij Roosendaal. De activiteiten binnen uw logistiek proces worden optimaal op elkaar afgestemd, zodat uw zendingen snel hun eindbestemming bereiken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vraag de brochure aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat de medewerkers van ons transportbedrijf vlak bij Roosendaal al uw vragen beantwoorden door te bellen naar 0164 – 26 59 30.