Transport en opslag in Bergen op Zoom

Optimale logistieke dienstverlening

Centrale ligging

35.000 m² aan magazijn

Van Dorst Logistic Services verzorgt uw transport en opslag vanuit het magazijn in Bergen op Zoom, vlak bij Roosendaal. Wilt u de import of export van uw goederen naar het binnen- of buitenland laten verzorgen? Wilt u uw voorraad door een externe partij laten beheren? Of zoekt u naar mogelijkheden voor cross docking-activiteiten? Als hét allround transportbedrijf in regio Bergen op Zoom en Roosendaal regelen we graag uw opslag en transport van A tot Z.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Ons aanbod op het gebied van transport en opslag in Bergen op Zoom, nabij Roosendaal

Als allround transportbedrijf in Bergen op Zoom, vlak bij Roosendaal, helpen we u graag met een maatwerkoplossing voor uw transport en opslag. Zo schakelt u ons in voor uw transport naar binnen- of buitenland via zeecontainers of tautliners. Voor het vervoer van vloeistoffen maakt u bovendien gebruik van ons flex transport. Dankzij onze uitgebreide ervaring, de aanwezigheid van geschikt materiaal en containerchassis, kunnen wij elk type container tot dertig ton vervoeren. Daarnaast laat u ook het verzorgen van de juiste documenten en overige administratieve zaken aan ons over. Al deze activiteiten vinden plaats in ons magazijn van wel 35.000 vierkante meter.

trucks
transport

Een centraal gelegen warehouse met alle ruimte voor uw goederen

In ons warehouse in Bergen op Zoom, in de buurt van Roosendaal, worden uw zendingen voor of na transport gestapeld, gereed gemaakt voor opslag of direct herverdeeld voor distributie. Het magazijn is één minuut verwijderd van de snelwegen naar Rotterdam en Amsterdam. Zo bent u verzekerd van een efficiënt logistiek proces en een snelle doorstroom van uw goederen. Bovendien profiteert u met de opslag van uw goederen in ons warehouse van de volgende voordelen:

  • U kunt gebruikmaken van onze faciliteiten op het gebied van zowel public warehousing als dedicated warehousing.
  • Ons magazijn is een douane-entrepot-C, waardoor uw goederen verzekerd en betrouwbaar zijn opgeslagen.
  • Ons magazijn beschikt over videobewaking en een inbraakalarm (conform de TAPA C-eisen) om uw goederen veilig te stellen.

Neem contact met ons op

Onze volledige dienstverlening, zoals de opslag en transport van uw goederen en onze VAL-activiteiten, is beschikbaar voor de meest afgelegen locaties en op zon- en feestdagen. Bent u benieuwd wat Van Dorst Logistic Services uit Bergen op Zoom, vlak bij Roosendaal, voor u kan betekenen op het gebied van transport en opslag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164 – 26 59 30 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..