WarehousingBanner

Testimonial Black & Decker / DeWALT

Testimonial Dewalt / Black & DekkerJoyce Verhees
Functie: Marketing Project & Event Manager DeWALT Benelux

"Sinds 2003 liggen onze beursmaterialen opgeslagen bij Van Dorst. Als we iets nodig hebben, staat er altijd direct iemand paraat om te assisteren. Het bedrijf transporteert de materialen ook van en naar de beurslocaties. Stiptheid is dan van groot belang. Gelukkig komt Van Dorst de gemaakte afspraken altijd keurig na. De snelheid van handelen en de vriendelijkheid maken de samenwerking erg prettig."

Testimonial Fokker Services Hoogerheide

Testimonial Stork FokkerSophie Verresen
Functie: Verzendmedewerker

"Onze goederen hebben afwijkende afmetingen en er zijn dus altijd maatwerkoplossingen nodig. Een bagagebak of een vleugel schuif je niet zomaar in een magazijnstelling. Van Dorst Logistic Services geeft die extra aandacht die hiervoor nodig is. Daarnaast vragen wij nogal eens om een snelle reactie. Ook dat is het bedrijf toevertrouwd. De snelheid van handelen en de souplesse waarmee onze verzoeken worden ingewilligd, maken Van Dorst de ideale partner."

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.