Arnold de Hoon - directeur / eigenaar Van Dorst Logistic ServicesWelkom op de site van Van Dorst Logistic Services

Ik ben er trots op dat ik u mag verwelkomen en rondleiden in ons uniek bedrijf. In deze rondleiding krijgt u een goede indruk van onze logistieke dienstverlening.

Wij zijn uw partner op het gebied van opslag, handling, transport en facilitering. Partner in relatie met dienstverlening is een uitdaging die het spannend maakt om te ondernemen. Op welke wijze kunnen we ondersteunen en ontzorgen, zodat onze klant weet en ervaart dat hij/zij er goed aan gedaan heeft om ons als partner te kiezen.

De toelichting en de beelden geven bijzonder goed weer wat we doen, maar geen enkele duidelijkheid over hoe we het doen. Van welke waarden en normen en met welke drive we onze diensten verlenen. Je zal toch écht zelf moeten ervaren dat Van Dorst Logistic Services anders is in denken en doen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, zijn we altijd bereid deze met u te bespreken.

Arnold de Hoon
Directeur / eigenaar Van Dorst Logistic Services

Nieuws

Van Dorst Logistic Services haalt SBB keurmerk bin…

Van Dorst Logistic Services is door de Stichting Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) als leerbedrijf erkend. Dit houdt in dat wij als bedrijf bevoegd zijn om de beroepspraktijkvorming voor zowel de...

Lees verder

Nieuwe website online

Het feit dat je hier bent, wil zeggen dat je getuige bent van onze nieuwe website. De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan onze nieuwe 'online...

Lees verder